Закуски Супы Блюда из крупБлюда из мяса
Блюда из рыбы
Блюда из субпродуктов
Блюда из птицы
Блюда из яиц и творога
Блюда из муки
help_outlineПользовательское соглашение
menu

Вкусные рецепты и не только!

Все про кухонні дивани

access_time
visibility889
жінка на дивані переглядає журнал


Для кухні диван – це найбільш практичний і зручний варіант. Диван завжди більш комфортний та затишний, аніж стільці. При цьому диван не обов’язково займає більше простору – сучасний вибір дозволяє знайти водночас компактний та комфортний, місткий диван. Аби пересвідчитися в цьому, радимо переглянути каталог «Дивани для Нірвани» – інтернет-магазину, який пропонує великий асортимент кухонних диванів.

Яка форма дивану найкраще підійде для кухні?

Перше, з чим необхідно визначитися при покупці кухонного дивану, – його форма. Безсумнівно, найбільш популярним серед варіантів для кухні є кутовий диван. Такий диван водночас зручний та компактний. При цьому він ідеально вписується в зону, де розташований кухонний стіл, а також часто має місткий простір для білизни та постелі всередині, під кришкою.

Втім, окрім кутових диванів є ще декілька популярних варіантів для кухні:
  • прямий диван – універсальний диван для кухні в будь-якому дизайні. Частіше за все такі дивани доволі об’ємні та великі, тому варто обов’язково точно розраховувати розмір перед покупкою, аби не прогадати й не замовити занадто масивний диван для акуратної та компактної кухні;
  • заокруглений диван – стильний і модний варіант, який стане чудовим доповненням для овального чи круглого кухонного столу й оригінально виглядатиме навіть з прямокутним столом;
  • кушетка – максимально компактний варіант, який стане ідеальним вибором для невеликої кухні;
  • модульний диван – практичне сучасне рішення, яке дозволяє розділяти при потребі диван на декілька крісел-пуфів чи відділяти частину від нього при необхідності.


жінка на дивані з телефоном і яблуком


Вибір матеріалу для оббивки

Визначившись з вибором форми, варто задуматись про те, якій оббивці буде найоптимальніше надати перевагу. Оскільки в кухні є багато шансів пошкодити оббивку (газ, постійний контакт з продуктами харчування, процес їди на дивані, пар та постійні перепади температури), потрібно вибирати максимально надійну оббивку. Найоптимальніший вибір – натуральна шкіра. Також підійде екошкіра або натуральні матеріали на кшталт бавовни. Обираючи такі матеріали, варто акцентувати на тому, що вам потрібен саме диван для кухні. Для цієї кімнати існує спеціальна оббивка, яка оброблена певними речовинами і стійка до забруднень.

Який наповнювач варто обрати?

Обираючи наповнювач, зверніть увагу на стійкі та довговічні натуральні варіанти. Найнадійнішим вважається пінополіуретан, втім, холлофайбер та латексний наповнювач – це також довговічні сучасні варіанти. Також важливо, аби наповнювач не викликав алергії.

Аби почувати себе максимально затишно та комфортно у власній кухні, обирайте не лише якісні та надійні дивани, але й ті варіанти, які вам справді подобаються!
  • 0

Возможно Вас заинтересует: