Закуски Супы Блюда из крупБлюда из мяса
Блюда из рыбы
Блюда из субпродуктов
Блюда из птицы
Блюда из яиц и творога
Блюда из муки
help_outlineПользовательское соглашение
menu

Вкусные рецепты и не только!

Що слід знати про збільшення грудей?

visibility1 852
У сфері пластичних операцій, відомий хірург Сійм Сіммо стверджує, що збільшення грудей на сьогодні одна з найбільш затребуваних пластичних операцій.

жінка з пишним бюстом


У клініці The Health Clinic, в якій працює Сійм Сіммо, як і в усіх сучасних клініках є безліч імплантів різних форм і розмірів, тому пацієнтки можуть підібрати потрібні імпланти виходячи зі своїх власних бажань. Самі імпланти можуть бути як круглої так і анатомічної форми, круглі імпланти підняті, що робить верхню частину грудей наповненою, а загальний вигляд грудей пишною. Анатомічні імпланти виглядають більш натурально і за зовнішнім виглядом найбільш наближені до натуральної форми грудей.

Є два варіанти установки імплантів на груди, це під або над м'язову тканину. Кожен пацієнт при докладній консультації разом з лікарем визначить який спосіб установки імплантів найкращий в його випадку.

Як показує практика, з двох варіантів установки імплантів, зазвичай використовують установку на сумісну тканину, на м'яз. Цей варіант відмінно підійде для жінок які ведуть активний спосіб життя і багато займаються спортом. Так само імплант який знаходиться за м'язом виглядає більш натурально, адже він знаходиться за власною м'язовою тканиною пацієнтки. Не варто забувати, що навіть при такій установці імплантату, фізичні навантаження на грудні м'язи варто відкласти на кілька місяців після операції.

жінка спортивна


На сьогоднішній день виріс попит на імпланти великих розмірів, проте лікарі завжди нагадують своїм пацієнткам про те, що імпланти великого розміру не завжди гармонійно виглядають, так як далеко не кожному типу статури підходить великі груди. Розмір не багато менше може випрасувати значно краще, так як він більш порівнянний з пропорціями тіла. Перед консультацією пацієнтці слід обміркувати і визначитися яка форма і розмір грудей їй більше подобатися, в іншому випадку на самій консультації у пацієнтки буде надлишок інформації і вона не зможе сконцентруватися на дійсно важливих питаннях.

Як правило груди великого обсягу хочуть зробити дівчата які постійно займаються спортом, мають не великі параметри фігури і мріють стати володарками пишного бюста. При цьому розмір імплантату повинен бути зіставний із заняттями спортом і не завдавати його власниці дискомфорту при виконанні фізичних вправ.

Для збереження пропорцій тіла коли у пацієнтки вузька грудна клітка хірурги рекомендують вибирати імпланти які зроблять груди наповненою. Якщо ж грудна клітка широка, то слід зробити вибір на користь імплантів які мають більш широкий діаметр, це потрібно для того, що б відстань між імплантами було не надто широким і груди виглядала більш природно. Не варто забувати, що є ще величезна кількість важливих індивідуальних моментів, які необхідно проговорити зі своїм хірургом при особистій зустрічі.
  • 0

Возможно Вас заинтересует: